
Ακτινίδιο
Εξωτικό, θρεπτικό και ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον οργανισμό,το ακτινίδιο αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα εξαγώγιμα φρούτα της Ελλάδας.
Περισσότερα
Αχλάδι
Το αχλάδι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φρούτα παγκοσμίως. Γλυκιά γεύση και ιδιαίτερη υφή είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του.
Περισσότερα
Σταφύλι
Ο εκλεκτός καρπός του Διονύσου, το σταφύλι, κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στον τομέα των ελληνικών καλλιεργειών.
Περισσότερα

Μήλο
Τραγανό και θρεπτικό , το μήλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής.
Περισσότερα
Πορτοκάλι
Από τους πρωταγωνιστές της οικογένειας των φρούτων, είτε σε μορφή καρπού, είτε χυμού, ακόμη και στη μαγειρική το πορτοκάλι χαρίζει γεύση και φρεσκάδα.
Περισσότερα
Μανταρίνι
Η παρούσια του σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα. Τα μανταρίνια αναπτύσσονται σε ηλιόλουστες και προστατευμένες από ανέμους θέσεις φύτευσης.
Περισσότερα